Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαφωνία Liverpool – Besiktas στην τιμή του Sturridge!

Διαφωνία Liverpool – Besiktas στην τιμή του Sturridge!

Διαφωνία Liverpool - Besiktas στην τιμή του Sturridge!

Οι Κόκκινοι εμφανίζονται πρόθυμοι να πουλήσουν τον Daniel Sturridge στην Besiktas, αλλά το ρεκόρ τραυματισμών που έχει, προκαλεί εντάσεις στην κοστολόγηση του σύμφωνα με τους Τούρκους!

Σ’ έναν ιδανικό κόσμο που ο Sturridge θα παρέμενε ακμαίος από πλευράς φυσικής κατάστασης χωρίς προβλήματα τραυματισμών, σίγουρα θα είχε να παίξει ρόλο κλειδί στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Δυστυχώς όμως ο κόσμος δεν είναι έτσι και ο επιθετικός της Liverpool θα πρέπει να βρει νέο σπίτι αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα μόνιμο- δεν πρόκειται να φύγει δηλαδή ως δανεικός.

Η μόνη ερώτηση λοιπόν που πλανάται γύρω από το μέλλον του, είναι αν υπάρχει κάπου μια ομάδα που δεν θα δίσταζε να ρισκάρει να τον αποκτήσει δεδομένου του σίγουρου ταλέντου που έχει.

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές που άρχισαν να κυκλοφορούν προς το τέλος της σαιζόν, από Τουρκία,η Besiktas δείχνει να είναι το μέρος που θα έδινε με χαρά και ενθουσιασμό- για την απόκτηση ενός επιθετικού με τέτοιο όνομα, την ευκαιρία στον Sturridge να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του!

Τελευταία λοιπόν η τοπική Τουρκική εφημερίδα Star, αναφέρει ότι Liverpool και Besiktas βρίσκονται διαρκώς σε επαφές, και ότι οι Κόκκινοι δείχνουν διατεθειμένοι να πουλήσουν τον παίκτη τους για 15 εκατομμύρια λίρες, μια πολύ καλή τιμή αν καταφέρει να μείνει μακριά από τραυματισμούς τα επόμενα χρόνια.

Δεν θεωρείται όμως και τόσο καλή τιμή για μια ομάδα της Τουρκικής Super Lig, αν λάβουμε υπόψη το ρίσκο που θα αναλάβει η ομάδα που θα τον αποκτήσει! Η Besiktas λοιπόν από την πλευρά της θεωρεί ότι ο παίκτης δεν αξίζει πλέον πάνω από 5 εκατομμύρια λίρες!

Υπό μια έννοια αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος στην υπόθεση Liverpool- Fekir, αφού το ποσό της μετεγγραφής αλλά και το ύψος του συμβολαίου θεωρήθηκε ότι έχουν πολύ μεγάλο ρίσκο, δεδομένου ότι ο 24χρονος Γάλλος θα μπορούσε να καταλήξει σαν τον Sturridge!

Έτσι λοιπόν αν και το ταλέντο του επιθετικού των Κόκκινων αξίζει σίγουρα πολύ περισσότερο από 5 εκατομμύρια λίρες, οι δισταγμοί της Besiktas να πληρώσουν 15 εκατομμύρια λίρες για έναν παίκτη που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι από τραυματισμούς, αλλά και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του συμβολαίου του- στη Liverpool πληρώνεται 100.000 λίρες τη βδομάδα, θεωρούνται απολύτως κατανοητοί!

Ελπίζουμε για το καλό του παίκτη ώστε να αναγεννηθεί η καριέρα του να βρεθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη λύση για όλους!

Διαφωνία Liverpool - Besiktas στην τιμή του Sturridge!
Διαφωνία Liverpool – Besiktas στην τιμή του Sturridge!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com